Converse Løbesko Salg
Valutaer:
Hjem ::  Privacy Notice

Privacy Notice

1.. Hvordan kan vi beskytte dine personlige oplysninger?

sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger er meget vigtig for os. Vi har aldrig sælge eller udleje dine personlige oplysninger til tredjepart under nogen omstændigheder. Vi værdsætter din tillid meget højt, og vil arbejde for at beskytte sikkerheden og privatlivets fred af alle personlige oplysninger, du giver, og kun bruge det som vi har beskrevet i vores Privacy Policy.
 Under processen med udveksling af oplysninger, vil vi gøre alt for at sikre sikkerheden af ​​dine oplysninger via kryptering input oplysninger med software Security Socket Layer (SSL). Det er meget vigtigt at forhindre, at andre mennesker fra uautoriseret bruger din adgangskode eller indtaste din computer. Derfor skal du sikre omgående stop off efter besøger hjemmesiden, når du deler den samme computer med andre mennesker.

2. Hvilke personlige oplysninger for brugere, som vi indsamler?

Vores primære mål med at indsamle personlige oplysninger er at personalisere og forbedre vores tjenester. Vi indsamler følgende typer af information fra vores brugere:
 De oplysninger, du giver
 Vi modtager og opbevarer enhver information du indtaster på vores hjemmeside eller på anden måde levere til os, såsom dit navn, email adresse og andre oplysninger, du giver. Du kan vælge at give os visse oplysninger, men så skal du måske ikke være i stand til at drage fordel af mange af vores specielle funktioner, såsom udstationering kommentarer til vores websites, hvilket skaber en bruger eller modtage e-mail-advarsler. De personlige oplysninger, du giver, vil blive brugt til sådanne formål at svare på dine anmodninger om bestemte produkter og tjenester, tilpasning af reklamer, du ser og kommunikere.

3.. Hvordan vi bruger de oplysninger, vi indsamler

◆ Vi kan bruge de oplysninger, vi indsamler, til:
 * Operate, levere, forbedre og vedligeholde hjemmesiden.
 * Tilpas og / eller tilpasse din kommunikation og shopping oplevelse.
 * Bedre besvare din kundeservice spørgsmål.
 * Kommunikere med dig om dit køb, kontooplysninger eller kundeservice behov.
 * Kommunikere med dig om vores produkter og events, og til andre salgsfremmende formål.
 * Forbedre vores forretning.
 * Administrer konkurrencer, kampagner, undersøgelser eller andre hjemmeside funktioner.

◆ Vi bruger cookies til:
 * Husk varer i din indkøbskurv.
 * Genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside.
 * Opbevar dit brugernavn eller e-mail-adresse (men ikke din adgangskode) for at gøre det mere let tilgængelige.
 * Sørg brugere der er tilsluttet
 * Gør det muligt at bruge Express Checkout.
 * Analyser besøgendes adfærd.

Bemærk:

Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies, kan du blokere dem ved at justere indstillingerne på din Internet browser. Men hvis du er blokeret, vil du ikke være i stand til at bruge alle funktionerne i vores web-sites, herunder tilpasninger træk forbundet med at oprette en brugerprofil.

4.. Dit samtykke

◆ Ved at bruge vores websted, du samtykke til vores privacy policy.
 ◆ Ved at blive medlem af vores hjemmeside, accepterer du at dele et grundbeløb af oplysninger med resten af ​​samfundet, herunder dit brugernavn, beliggenhed, og profilbillede og nogle grundlæggende oplysninger.? For at deltage i alle funktioner på hjemmesiden og yderligere aktiviteter i lokalsamfundet og dele, bliver du nødt til at ændre dit privatliv indstilling til at dele flere oplysninger, herunder alle brugergenereret indhold, din profilside og alle dine aktivitet på hjemmesiden.

0 article